Ko darīt ar zemi Latgalē?

Saimniecībā ir ienākušies 115 ha Latgalē, zeme ar dolomīta un kūdras atradnēm, kā arī ar mežu un lauksaimniecības zemi, bet nav ne laika, ne jausmas ko ar to darīt... Kāds var ieteikt vai piedāvāt ko sakarīgu?

Tomass_OK (2010-11-05 00:25)      Daudz un dazadu biznesu. Tikai jadara. Bet maz iznu, kas ir gatavi darit.

Tomass_OK (2010-11-05 00:31)      Kudru noteikt cik ir uz zemes nava gruti un dargi neizmaksaa. Tad, kad ir patekts cik ir kuudra, zvani uz kudras iepircejiem un skai - ir tik un tik kuudra - vai interesee.. Ja Nee, ok. Nakosais, skatotirs cik daudz kudra, razo veitejiem kautko - varut paris gadus vares ko aprazot, i ko nopelnit. Mezs ir.. Kautko noteikti driikst cirst - Tatad, var dazas gulbuves uzbuvet vai ko tadu, apvienojoties ar gulbuvju razotaju, tadejadi ieejot aprite kautka un palielinot vertibu kokiem. Pirceji ir veinmer, tikai par kdu summu.. Nava japarod ieks LV - visur kur var pardot. Uztaisa SUPER skaistu vsikaisaki DEMO maju un atod 2 kravas kokmaterialu un bus iespeja demo maju aizvest nemaksajot no savas kabatas. Lauksaimniecibas zeme.. Graudi ir ok, bet tad varbut ir blakus kas to dara - atrodi, pazvani - un pajauta - peidavaju savu zemi graudu audzesanai, man dodiet 10 % vai ko tml.. Ir lauki - graudus nevajaga ? Okeij.. Neaizmirsti noplaut laukus un pieteikt LAD dienestaa maksaajumus.. kadu 1-2 tukst dabusi. Nu beigas kads 1 tukst mos paliks, akd smakasas plavejam un ta.. bet tapataas.. Dolomiits - tas pats kas ar kuudru.. Vienvardsakot - visu ko var darit. Tie kas saka ka neko darit nevar un neko nepeerk, tie.. tie.. tie laikam ir ar mazaku pieredzi :) NNem par labu un dari, jautaa ja ko vajaga, Bet zemi nepardod vieteejiem ZIEMELNIEKIEM :)

bitite27 (2013-02-06 18:31)      Es tā silti ieteiktu- pagaidīt!!! Tas ,kas Tev ir,ir vērtība-kad tiksi pie naudas,pārdodot-tas būs NEKAS!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu