Amway

man piedāvā iesaistīties šajā tīkla marketingā, sakot, kad tulīt tulīt viņi būs arī Latvijā. Bet ir vismaz 5 gadi pagājuši , kā dzirdu, kad nu tulīt būs. Kas tur ir?

kukazhinja11      Manas draudzenes abi pieaugušie bērni iesaistījušies, bet paralēli strādā arī algotu darbu citur.Iespējams, ir kāda nedrošības sajūta, ka šis AMWAY varētu arī izbeigties vai kā savādāk...

nezkogribu      Prece man patīk, nu tikai sadzīves ķīmija un vitamīni, cits nē.....Biznes nesanāk, jo pilna Latvija jau ar šiem. Manā darbā no 45 7 izplata.

gultaskaraliene      Produkti tiešām labi, tie, kas nāk no ASV. Man ļoti patīk Artistry kosmētika! To arī izplata Amway.

Dendra      Tad te neraudiet,ka slikti Latvijā!Darbs un nauda pati klēpī nekritīs!Esam pieraduši ,ka viss pienāk gatavs....Laiks iet un pasaule mainās!

Dendra      Valsts jau daudzus likumus pieņem....Baidoties, ka to kāds varētu apiet likumu ziņā un nekritīs piramīdu naudiņa Repšes kabatā!:)

miniatura17      Nu , nu! Jau 10 gadi ir pagājuši pirms pirmā piegājiena!:) Bet toties ģimenes bizness...

Solvita1973    1 Viens tirliņš ar to nodarbojas vairākus gadus cerībā labi nopelnīt, bet šim smadzenes izpūderētas un tā rezultātā badu cieš ģimene.:))) 2010-03-05

Kordija  2   Tikla marketinga industrijaa ( un tikai tajaa) darbojos 9 gadus un shii biznesa industrija pasaulee ir zinama jau vairaak kaa pusgadsmitu...tikai latvieshi jau mums te lepni taadi ;) , dikti "zinoshi" shai jomaa, tapec visus shos gadus degunu rauca, bet, nu, kur liksies no info parpilnibas, saak arii shii tauta ausities, paldies Dievam un varbuut sapratiis,ka pelniit var tepataas, nav jatesh uz Iriju... :).
Tikai bridinu - esiet uzmanigi - tieshi taeec tagad no Krievijas un citaam puseem kaa senes peec lietus naak iekshaa un aug nelegalas "finansu piramidas" , kas sevi devee par legalaam tikla mark. kompanijaam. Analizejiet, domajiet ar `agalvu" kur lienat iekshaa, meklejiet cilvekus,kas var paradit kaa pareizi analizeet info,kas jums tiek likta priekshaa.
Amway ir kompanija, kas patieshaam ir speciga un nopietna, kas zinama visaa pasaulee ar saviem labajiem produktiem vairaak kaa pusgadsimtu! Esmu PAR sho kompaniju! Musu majas ir vairaki shis kompanijas produkti.
BET! Neparprotiet, nekur neagjiteju, izsaku savas domas...vel jo vairaak biznesu ar savu komandu daru citaa kompanijaa. Velu veiksmi visaam oficialajaam kompanijaam un komandaam,kas izveidojushas Latvijaa! :)
2010-03-31

amei  2   Amway produkcijai jau nav nekādas vainas tikai viņa pareizi ir jāmāk lietot .Bieži cilvēki ar savu neziņu sarunā visādas muļķības .Ja kādam ir vēlēšanās iegādāties preci un vēl arī ko nopelnīt varu palīdzēt .Ja kas interesē tad rakstiet uz e-pastuingrida.krauze37@gmail.com 2010-12-21

Juris77    2 Kas var būt smieklīgāks par tīkla mārketinga pārdevēju?:)) Ja nu vienīgi, visādi līderisma akadēmiju un sektu upuri:)) Tīkla mārketinga specifika ir tā, ka ir lohi, kuri nopērk kompānijas preci, mēģina to pēc tam iesmērēt saviem radiniekiem un paziņām un, ja tas izdodas tad vēl 10% no tā, ko šis pārdevis maksā kompānijai. Priekš naivajiem un stulbajiem ir izdomāti stāsti ar mistiskiem cilvēkiem, kas tādā veidā kļuvuši bagāti. Galvenais visā šajā leģendā ir uzsvars uz to, ka tas mistiskais varonis ( tāpēc, ka viņu nekad neviens nav redzējis, viņš vienmēr ir kaut kur ārzemēs un kaut kur laimīgi dzīvo vēl šobaltdien, bet parādīt viņu neviens nevar, da tas arī nav vajadzīgs, tāpat taču tic) ir nopelnījis savu bagātību tieši šajā kompānijā un, ka tas ir noticis ļoti ātri un bez liekas piepūles. Un, ka viss atkarīgs no paša loha, kurš klausās ausis izkāris:D Kāpēc cilvēki tic šīm leģendām un iekuļās tīkla mārketingos? Tāpēc, ka grib ticēt. Visiem gribas kļūt bagātiem un pelnīt pēc iespējas vairāk. Semināros šos lohus apstrādā un viņiem stāsta, ka ar to, ko viņi dara var kļūt bagāts. Bet tā ir elementāra cilvēku muļķošana un viņu tumsonības izmantošana iedzīvošanās nolūkā. Pelna šajā gadījumā piramīdas augšgals, kuram muļķi maksā par cerībām kļūt bagātiem. 2011-01-21

Feja_Feja    3 kas līdzīgs sektai...balstās un apstulbināšanu ar veiksmes stāstiem. Reāli pelna rīkotāji ar maksas semināriem, diskiem .u.c.
dzirdēju ka nošīs firmas zobupSTAS zobi paliek bez emaljas, jo ļoti daudz abrazīvo daļiņu pastā.
neticu šāda veida biznesam-pēdiņās...
2019-01-04

Ladybug123    2 Piekrītu Fejai. Redzot video, kā notiek tie viņu "Network 21" semināri , pasākumi, sajūta, ka tie cilvēki kā "nozombēti", patiesi kā sektā. Protams, taisnība, ka pirkt no ražotāja izdevīgāk, nekā caur n-tajiem pārdevējiem. Bet Latvijā peļņu iespējams gūst tikai tie, kuri n-tos gadus šajā biznesā. Kad mani gribēja "ievilkt" šai komandas darbā,rādīja sejas krēmu, lūk, cik maz nepieciešams un ilgi būšot....comon....a derīguma termiņš beidzies....Viņi tur baigie viltnieki, aicina uz semināriem, bet iepriekš pat nepasaka, cik tāds seminārs maksā. 2019-01-06

Johaidii  2   Dzirdēju, ka... Man teica, ka... Neviens viņus nav redzējis..
Vieni vienīgi nepamatoti aizspriedumi. 60 gadi biznesam. 9 miljardu apgrozījums, no kuriem 3 miljardi tiek atmaksāti. Īpašnieks ir ASV tirdzniecības palātas prezidents jau trešo termiņu. Lielākais privātais bizness pasaulē. Forbs Top1. Kas vēl vajadzīgs lai pierādītu reputāciju?
Man ar tukšiem vārdiem ir par maz. Pats iebāzu pirkstu, lai pārliecinātos vai tur ir caurums. Iebāzu, ir. Parēķināju. Pieņēmu par labu esam un metos iekšā. Protams, gribas ātrāku peļņu kā no kupiprodaj biznesa, bet izplatīšana un ar paunām staigāšana nav mans.
Nupat jau pieklājīga naudiņa katru mēnesi nāk kontā. Ne mirkli nenožēloju savu lēmumu.
2019-02-14

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu