Mājkalpotāja

Mājas uzkopšana/150 kv/m/ 2x nedēļā,veļas gludināšana,ēdiena sagatavošana.
Cik šāds darbs varētu maksāt ?
Un kur varētu meklēt labu mājkalpotāju?

selnija_      Ai, ko jūs, sāciet takš pirkt kreklus un bikses, kur nav jāgludina! Vai tad tagad vēl nav tādi saražoti? Es kaut kā iedomājos, ka jaunās tehnoloģijas iefiltrējušās arī šajā jomā. Laikma kļudījos. Lab, kreklu pletēšanā un bikšu buktēšanā ir liela pieredze, varu izlīdzēt, dārgi nebūs, grūti laiki tagad, naudas naf!:)

[Laskovij]      Selnija... neviens nav vēl atcēlis lietišķo stilu... attiecīgi uzvalka bikses, uzvalka krekliem ir nepieciešama gludināšana... protams, to var arī darīt veļas mazgatuvēs:)

Elizabete1957      nu tad tik meklē ātrāk draudzeni un nevajadzēs tev nekādu mājkalpotāju, tas būs izdevīgāk no visiem aspektiem, pat tad ja viņa nestrādās........nu būs tev māja tīra, ēst pagatavots un viss izgludināts un būs kas samīļo.........

lett      Nu gan... Riņķī un visapkārt ņaud par bezdarbu, bet par mājas uzkopšanu 10Ls stundā?!!! Smieklīgi!!! Interesanti, kurā darbā vēl maksā tādu piķi?! Izskatās, ka mājkalpotāja ir vislabāk apmaksātais darbs Latvijā!!!!:)))
8 stundu darba diena - 80Ls! 22 dienas strādā mēnesī - 1760Ls uz ķepas un bez nodokļiem!!! Steidzīgi jāpārkvalificējas par mājkalpotāju...:))

iposse    1 jā...man patīk cilvēki, kuri grib mājkalpotāju, bet negrib maksāt...nu nezinu, vai gribētos laist kuru katru savā mājā, tur tomēr jābūt ari savstarpējām simpātijām...

kwinta      Vinam vajag 2x nedela pa paris stundam.Parekini celu lidz Dreiliniem/2-3 turp un tikpat atpakal,skatoties kur vina dzivo+laiks,kuru kulsies lidz tai saadzai/,kur te 1760 Ls sanak?

spaare21      Laskovij vissaprātīgākais. Kārtīgi nostrādināt un labi samaksāt. Un svarīgi, lai cilvēks uzticams, tb nezog un neklačojas.

lett      to kwinta: Kas tas ir Dreiliņi?! Cilvēki uz Rīgu strādāt pat no Aizkraukles brauc un varbūt arī tālāk! Un... neprasa šādu samaksu!:)) Vienkārši neviens tādu piķi nemaksā un piedevām krīzes un bezdarba laikā!:))

kwinta      Parekinam.16 stundas menesi pa 7Ls(10 Ls)=112(160 Ls)-16 Ls (minimums) cels.Kas mums sanak?96 Ls.Kur garantija,ka saimniekam patiks vinas iztiritais pods?Ja nu kads puteklitis aizkeries,ja nu apvaino nepelnitaa zadzibaa?Visadi var gadities.

joens      10 EUR stundā var uzskatīt par Latvijas šībrīža apstākļiem nemērā daudz tikai priekš likumdošanā noteiktā standarta 160 h darba mēneša. Ja kāds spēj nodrošināt mājkalpotājai šādu darba apjomu, apmaksa tiek organizēta citā veidā, ne pa stundām un ne tuvu ne 1600 eiro mēnesī. Strādājot pa pāris-trīs stundām 2x mēnesī (16-24h) tā ir ļoti adekvāta darba samaksa, iespējams, pat zema (maksā taču ne tikai par tīrīšanu, bet arī godīgumu). Tas, ka var dabūt uz pusi un vairāk lētāk, ir cits stāsts.

Dzhokonda      Cik labi, ka tiek nosauktas cenas, piekrītu liel
akajai h likmei! Tagad prasīšu reālu piķi, par katru mājkalpotājas pienākuma veikšanas stundu-un skat-papildus ienākums krīzes laikā garantēts.:))

VecmeitaARrunci      Stundu likme,vienalga kādi darbi jādara.Aptuveni 3 ls stundā plus pusdienas,papildus bonusi svētkos,etalons ceļam.

Pandora1      Ls 20.00 = 1 x

a_k_a_      Labu mājkalpotāju,nav nemaz tik viegli atrast.Tai ir jābūt personai,kam tu vari uzticēties.Tāpēc jau meklē caur paziņām.Kas attiecas par samaksu,tad tas ir atkarīgs no darba daudzuma.Ir starpība,vai uzkopt 4 istabu dzīvokli,vai 3 stāvu ēku. 2011-02-16

bilesutirgotaja    1 Tev jaamaksaa taada summa,par kuru tu pats buutu ar mieru shos darbus dariit...un no miskastes neshanas Tevi taapat neviens neatbriivos:) 2011-02-17

dzeksons1      vecais izvirtulis un padrāzt ar par to pašu cenu....nesitis taču kulakā lūrot pa šķirbu... 2012-08-20

Sweet_Lady      2.5-3Ls stundā, vai 20-25Ls par 1 reizi. 2012-08-20

violeta      Izcenojums 25,-ls par dienu..tiem darbiem kas izpildāmi.Samaksa nav liela,jo darbs fizisks un rūpīgs..arī uzticība ir svarīga,ne visas laidīsi mājās.Mani šads variants ieinteresēja. 2012-08-20

Sweet_Lady      Kādi 25-35Ls par vienu uzkopšanas dienu. 2013-02-28

disneja      15 Ls par 110 kv.m.
Logu mazgāšanai atsevišķa samaksa.
Reāli darbs aizņem 3-4 stundas.
2013-03-03

swim      Lubam jau sen ir bezmaksas mājkalpotāja,tā ka tēma nav aktuāla.
Cik dzirdēts,tad citās valstīs kalponēm maksā noteiktu summu stundā.Bet pie mums kaut ka jocīgi,par reizi.Tas taču nav sekss,kur beidza un miers.Te var būt darāmais 2 stundām un 6.
2013-03-03

a2uc      I-robot, veļu negludinās, bet pārējo izdarīs, kaut vairākas reizes dienā. Maksā sākot no Ls 100. Protams, tas galīgi nav tas, kad vēro mājkapotāju, kas noliekusies mazgā grīdu :D
Ps. man ir 530 romba, vari izvēlēties ko krutāku. Kaut topiņš vecs, bet infa var nodrēt. Priekā! V
2013-03-29

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu