neliela gaisma tunelja galaa...

taa kaa Latviju ir skarusi visdziljaakaa kriize Eiropas savieniibaa,kapec gan tai neljaut atkal atjaunot cukurrupnieciibu musu valstii,jo nesen paviideeja masu medijos zinja,ka pasaulee saak pietruukt cukurs...un taatad variants-visas eiropas valstis apstadina cukura eksportu,atlaujot to dariit tikai Latvijai,tajaa pashaa laikaa Latvija iekszemes tirguu cukuru netirgo,bet tikai eksportee uz taam valstiim arpus eiropas kur truukst,bet uz muusu valsti daanji suuta cukuru kaa liidz shim...un eiropas pareejas valstis tirgo cukuru tikai savaa iekszemee..nu vismaz kaadu laika periodu taa vareetudariit,un tad buutu atkal darbavietas,un SVF ar nebuutu jasatraucas par parada atdoshanu...

tev_sanaks (2009-12-11 11:04)      Vasks jau gadiem nevar atrast darbu, tāpēc tverās pie neiedomājamām idejām...Dodiet viņam darbu, un viņš apklusīs....... :)

cilveex (2009-12-11 12:09)      "vinji grib muus izniideet kaa nezaales, lai veelaak vareetu panjemt muusu mezhus"
atkal jau, ne tik vienkārši, manuprāt. "viņiem", patiesībā, nav lielas daļas ne par mežiem mūsējiem, neko... šitas viss ira lielākas rīcības un štuciera kontekstā. tas ir par vienošanos "iznest" razošanu vispār ārpus pārtikušajām valstīm. ar veiksmīgi promoucētiem draudiem un baidīšanu par sasilšanu. tā doma par reālās ekonomikas pārtraukšanu jau tiek realizēta kopš septiņdesmitajiem gadiem, tikai pamazām, lai nav pārliekas kņadas ap to, jo gudri un ar varu un spēšanu apveltīti personāzi pilnīgi neko nelaiž nekādā pašplūsmā, kā jau gudri menedžeri tie domā plašos mērogos. Bet, svarīgākais ir "rebes", tikai tas. Vara. Jau aizgājušā gadsimta vidu kļuva skaidrs, ka prosta būs par maz strādnieku, tātad konkurence par darītāju pieaugs un attiecīgi izdevumi darbaspēkam nepārtraukti augs.
Bet plebsam tiek barotas filmiņas The Secret vai praidi, vai demokrātijas "ieviešana" un uzmanību novirzīt no īstajām lietām. "darat ko gribat, tikai turiet viņus(plebejus) attālumā, ka nesāk līst mūsu rebēs..."

Sorcerer (2010-01-06 10:43)      Ko cepaties bāleliņi? Kirdik ir pietuvojies konkrēti nacistiem. Ko gribēja, to arī dabūja. Kad pie varas nonāk vismaz 13 deputati ar pataloģijām, kā pederastija un pedofīlija, ko atšifrēja pat austrālietis Silaroze, tāpat Ādamsons, tad ir skaidrs, kas te notiek politikas virtuvē, ko pārcēla uz zooparku, tālak no acīm tautas. Šie cilvēkveidīgie ar kroplo genētiku pārvalda bez psihiskām bremzēm tautu. Tas ir murgs. Ja paskatās uz viena otra nacista saviebto asimetrisko ģīmi, tad skaidrs, kas tur tam galvā, kā izņemot aizkaļķotu vienu smadzeņu rievu tas nespēj piedāvāt no sava intelekta resursa. Tas ievadam par gaismu tunelī. Gaismas nebūs, jo nav lemts. Kāpēc? Tāpēc, kad par vēlu cepaties, to vajadzēja darīt, kad sadalīja valsti divas kopienās, jo masoni "paņēma" konkrēti priekšā, kā šie zilie visus bāleliņus, kas maksās ar saviem kustamiem un nekustamiem īpašumiem par kredītiem, līdz nomainīs kā kolonijas pat latvejas nosaukumu, kas nav aiz kalniem. Kas ir globalizācija, kas ir masoni, kas tie ir Latveja, var plaši izlasīt neta ārēs. Jāpagaida 2012. gads, kas būs atskaites punkts zemeslodes civilizācijai priekš pārdomām. Vienam otram tas tunelis ar gaismu vai bez tās būs pie pakaļas kā mazas ragutiņas, kā mūsu bāleliņiem politiķiem šeptmaņiem tautā ar savu etnisko valodu un kultūru, ar pliku pēcpusi un izbadējušos skatu uz ES bez maizes un cukura.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu