Kas ir izdevīgāk-tik atlaistam vai rakstīt atlūgumu?

Kā tas pēc likumdošanas atspoguļojās uz pabalstiem utt.

dzjeks28 (2010-01-19 18:02)      es teiktu ka dotais keiss ir pat interesants tādā ziņā vai nevar runāt par arodtraumu un attiecīgi dabūt, ka strādāt ar datoru ne vien nevari, bet pat nedrīksti un tas ir iestājies kamēr esi strādājis šinī darba vietā un varbūt pat vari mēģināt piedzīt kompensāciju vai tml. Vēl jau ir variants, ka atlaiž, jo nav piemērots darbam- nu tipa darbs ar datoru, bet acis to nepieļauj. Un ar štatu samazināšanu arī nav tik primitīvi- ir jāpierāda ka tieši atlaižamais darbinieks ir tas kurš to ir visvairāk pelnījis, ja firmā strādā vairāki analogi cilvēki.

Es jau gan ieteiktu vienošanos ar kompensācijas izmaksu vienas algas apmērā (nu vai cik būtu atlaišanas gadījumā) un miers. :)

Vikinja (2011-03-01 11:45)      Ja ir problēmas ar redzi, kuras radušās, jo ir darbs pie displeja, tad vispirms ir jāpadomā, kā un cik kvalitatīvi ir organizēta darba aizsardzība uzņēmumā? Vai ir ievērotas darba aizsardzības prasību ievērošanu darbam ar displeju? Vai darba aizsardzības instrukcija darbam ar displeju tiek praktiski ievērota? Un Tu esi parakstījusies darba aizsardzības žurnālā? Vai tu tiec sūtīta 1x trijos gados uz OVP (obligātā veselības pārbaude).

Popanapelus (2012-04-05 20:38)      IZdevigaak nodibinaat savu uzneemumu

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu