Dejotājas darbs Mančesterā, Turino?

Vai droši būtu braukt strādāt par dejotāju uz Mančesteru, Turino? Rakstīts bez intīmiem pakalpojumiem

garaamejoshais      Tu duma esi? Un kuraa vietaa tad nez cilveektirgonji raxta, ka buus jaasniedz intim?:D:D

Francamente      Ja sludinājumā aicina darbā prostitūtas, tad vismaz ir cerība, ka par darbu tiks samaksāts. Uz šādām "dejotājām" tas neattiecas. Tās tiek meklētas kā lētais darba(miesas)spēks. Iedos tabletītes, lai jautrāka "dejošana", pasīti paglabās, lai nepazūd. Parūpēsies.

sfinxxl      mjā... jāsecina, ka mācoties centra skolā, mēs bijām gudri un informēti bērni , pat skarbajos 70-tajos. Jo jau 7-10 un vēlāk zinājām, ka ir jocīgi onkuļi, kuri aicina meitenes uz mājām, solot filmēties Rīgas kinostudijas jaunajās filmās utt. Un , ka par tiem ir jāsmejas un ātri jābēg prom :DDD

BuutlsBamtrinkets      Ak "rakstīts"...
Un kā tev pašai liekas?
Pat man, 100kilogramīgam tankam būtu ko padomāt, a es zinu kā pa zobiem dod, bet ko ar tādu mazu diudesmitgadīgu čuriņu, vienu pašu?

PS. Torino, tas ir Itālijā, Pjemontā, Mančestra nav tur tuvumā un otrādi.
Ciuvēk...

murrrr      meitene uz diseni sataisījusies...

xb2      vai tad tiešām ir tikai tādi aplami piedāvājumi dancātājām, kur pasi nosper un uzreiz vergos?

Francamente      Ja kāds grib pieņemt darbā dancātāju, tad viņš uzstāda kaut kādas prasības - proti, lai pierāda, ka tiešām var un prot dancāt. Ja profesionālā varēšana potenciālo darba devēju neinteresē, nav grūti uzminēt turpmāko.

Uhuhuu      Jābrauc, ko tur daudz. Ja jau viedoklī neieklausās ...

Muukene      ...es ar labprat brauktu- vai njems??? Dejot patik, ka traks!

mashka      jābrauc, jābrauc, uz vella paraušanu! te jau tāpat nākotnes nav! tur gan! tur ir tā zelta bedre, kas tieši tevi gaida! moš kādam miljonāronkuliņam iepatiksies tad vispār būs kruta! iedomājies!ja nepaveiksies nekas, piesmies jau tevi tur, LV vienmēr tev būs mājas , kur atgriezties, mamma pažēlos, aiziesi pie psihologa un gan jau viss būs labi! a tie kas vervē meitenes, tie parasti visu saka kā ir,nemaz nemelo! ta kā droši! trakajiem pieder pasaule!

Miskastes_Runcis      nu būs slapjā valša dejotāja lētā bordelī... un pēc tam būs asaras, sačakarēta dzīve un viss cits... ko lai saka..
Patiesībā jau Topika autore nemaz neprasa padomu, jo lēmums, izskatās, ir pieņemts, un gaida apstiprinājumu, pozitīvu vai negatīvu, un izdarīts jau tiks tāpat pa savam. Nav ko saspringt..

R0BERTS      Varēs skuķi pa locekli padejot! 2009-10-21

marisks      nu kur var būt tāds naivums? viņi jau neliks sludinājumu - vajadzīgas prostitūtas, bet tās, kuras parakstās uz dejošanu, iespējams parakstīsies arī uz ko vairāk. to viņi saprot. 2009-10-26

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu